Nederlandse Dark Matter van Steam gehaald na commotie | Gamer.nl

Nederlandse Dark Matter van Steam gehaald na commotie | Gamer.nl

EA Sports heeft een gratis FIFA 14 Ultimate Team: World Cup-modus aangekondigd voor FIFA 14.

Volgens InterWave heeft dit te maken met hoe het ontwikkelproces van Dark Matter is verlopen. Er werd een Kickstarter-actie voor opgezet, maar deze haalde niet het gewenste bedrag op. Een eindfilmpje was een van de dingen die als gevolg geschrapt werd. In plaats daarvan krijgen spelers nu een tekstscherm te zien waarop wordt gemeld dat het spel klaar is.

Na de ontstane commotie van fans over deze afsluiting, hebben zowel Valve als Good old Games besloten het spel tijdelijk offline te halen. Iedereen die de game al gekocht heeft, kan zijn geld terugvragen.

InterWave-oprichter Michiel Beenen zegt tegenover Control Online het volgende over de situatie: “Het is jammer dat we zo gepakt worden voor iets wat in onze ogen een minor i ue is. We zijn op het moment bezig te kijken wat we kunnen doen met het einde. We gaan het in ieder geval beter maken dan deze zwart/wit pagina die inderdaad wat erg simplistisch is. Feit is en blijft dat de 6-10 uur game-ervaring erin zit en goed werkt, het is puur het einde waar men een probleem mee heeft.”


Artikel als favoriet toevoegen
Deel dit artikel

Aanbevolen voor jou