De HCC dagen zijn weer van start gegaan, wat voor het tweede opeenvolgende jaar betekent dat ook gamers weer van harte welkom zijn op de vloer van de Jaarbeurs in Utrecht. Tussen al het hardware geweld vindt namelijk ook de GameXpo plaats, een gamesevent waarop alle (Nederlandse) bedrijven laten zien wat ze de gamers te bieden hebben, of gaan bieden.

Ook de Nederlandse ontwikkelaar / uitgever Playlogic was op de beursvloer aanwezig. Het bedrijf kwam zelfs met een primeur op de proppen: men heeft de action adventure game Inuits overgenomen van Microids. Voor maar liefst 18 nieuwe screenshots surf je snel hier heen.

Ook komt men eind 2005 met een ambitieuze titel op de markt, die voorlopig nog onder de codenaam 'Project Snap' door het leven gaat. Dit zou een combinatie worden tussen Hitman 2 en Grand Theft Auto, en zal voor Xbox Live, PS2 Online en PC verschijnen.

Meer informatie over Playlogic's line-up kun je binnenkort lezen in een speciaal document dat online zal komen. Tot die tijd kun je ook de Playlogic website bezoeken.