Nederlanders grijpen mis bij GT Academy-finale | Gamer.nl

Nederlanders grijpen mis bij GT Academy-finale | Gamer.nl

Voor de Total War-purist is het ketterij van de hoogste orde: geen historische setting, maar een volledig fictieve wereld waarin orks, vampiers en dwergen elkaar brullend de hersenpan inslaan. Dat is misschien jammer voor de geschiedenisliefhebber, maar Total War: Warhammer belooft meer spektakel dan ooit tevoren.

De twintigjarige Bos viel af toen er per land nog maar één deelnemer door mocht. Thomas Arends, 24 jaar oud, werd uiteindelijk samen met de Duitser Sascha Meyenborg voor de besli ende laatste race naar huis gestuurd door de vakjury, bestaande uit onder meer voormalig F1-coureur Eddie Irvine. Dat terwijl het Nederlandse duo woensdag nog het triathlon-onderdeel won. In dit onderdeel raceten de deelnemers in landenteams tegen elkaar per auto, fiets en te voet. 

De Britse Jann Mardenborough won uiteindelijk het toernooi. Mardenborough treedt daarmee in de voetsporen van de Spaanse Lucas Ordoñez, winnaar van de vorige en eerste editie van GT Academy. Het komende half jaar wordt hij opgeleid tot coureur, waarna hij in januari 2012 verschijnt aan de start van de Le Mans 24 uursrace in Dubai, namens het Ni an PlayStation-team.


Artikel als favoriet toevoegen
Deel dit artikel

Aanbevolen voor jou