Nederlander tweede bij Fortnite-uitdaging Mr. Beast

Nederlander tweede bij Fortnite-uitdaging Mr. Beast

Een Nederlander is tweede geworden tijdens de Fortnite-uitdaging van Mr. Beast waar een miljoen dollar gewonnen kon worden.

Dat blijkt uit een bericht op Linkedin. De winnaar behaalde 142.099 punten in veertien wedstrijden. De Nederlandse speler De_Tibbe behaalde 140.598 punten in zeventien potten. Dat was genoeg voor de tweede plaats. De Nederlander krijgt mogelijk een taco voor zijn prestatie. Mr. Beast legt zijn lot in handen van zijn Twitter-volgers. Zij kunnen kiezen of de nummer 2 10.000 dollar of een taco moet krijgen. Op het moment van schrijven staat de taco op voorsprong. 

In MrBeast’s Extreme Survival Challenge die gisteravond plaatsvond, moesten spelers zoveel mogelijk punten verzamelen door Fall Guys-achtige uitdagingen en puzzels te voltooien. De speler die aan het einde van het evenement de meeste punten in één pot wist te verzamelen, won een miljoen dollar.

Naast de ultieme prijs van een miljoen dollar worden spelers die in de top 100.000 belanden beloond met een speciale gouden ‘Beast Brella Umbrella’-paraplu die ze kunnen gebruiken in het spel. 

MrBeast, wiens echte naam Jimmy Donaldson is, is een Amerikaanse YouTuber die bekend staat om zijn grote stunts en veel te grote geldbedragen die hij doneert of weggeeft via uitdagingen. Op dit moment heeft zijn YouTube-kanaal de meeste abonnees op het platform, ruim 119 miljoen.

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!

Auch, van een miljoen naar 10.000 of een taco...

0
test

@Sacrow Ik vind het eerder auch dat de rest daar op mag stemmen en het hem blijkbaar niet eens gegund wordt :')

0

Aanbevolen voor jou