Je hebt games waar eigenlijk geen hond op zit te wachten, en zelfs deze games worden zo nu en dan aan paar maandjes uitgesteld. Zo ook Necrocide: The Dead Must Die. Deze gotische horrorshooter van Novalogic is gebaseerd op de Land Warrior engine, en zag er eigenlijk niet echt veelbelovend uit. Waarschijnlijk zijn ze hier bij Novalogic ook achter gekomen en hebben ze besloten de game een grondige beurt te geven, en uit te stellen tot september.

Today a spokesperson for the company reconfirmed the title for release, and stated that the game was now due this September. Necrocide has apparently been subject to graphical and gameplay changes, though precise details are unavailable at this time. Necrocide zou de eerste game van Novalogic moeten worden die niets met oorlogsvoering te maken heeft. Voor deze game hebben ze zelfs de beroemde Oscar Chichoni en Isabel Molina aangesteld om in te staan voor het art design. Over de gameplay is nog niet veel bekend. Meer informatie over deze redelijk onbekende game vind je hier.

Oorspronkelijk zou de game reeds aan het eind van 2001 uitgekomen moeten zijn, vervolgens werd het tot maart uitgesteld en daarna zelfs volledig van de releaseschema's geschrapt. Nu staat het dus voor september. Pas dan kunnen ze zien of Novalogic ook nog games met een ander thema kan maken dan oorlog.