NDcube werkt mogelijk aan nieuwe Mario Party-game

NDcube werkt mogelijk aan nieuwe Mario Party-game

Ontwikkelaar NDcube lijkt aan een nieuwe Mario Party-game te werken.

De ontwikkelaar heeft voor dit jaar een brochure uitgegeven waarin het aangeeft op zoek te zijn naar nieuwe werknemers. Hoewel een nieuwe Mario Party-game niet direct wordt genoemd, is het duidelijk dat men iets in ontwikkeling heeft. Men zoekt immers naar werknemers en in de brochure staat ook een lege gamehoes met een groot vraagteken erop.

NDcube werkt al sinds Mario Party 9 in 2012 aan de reeks. De meest recente game in de reeks is Super Mario Party op de Switch. Die game is wereldwijd meer dan twaalf miljoen keer verkocht. In de Mario Party-games doorlopen spelers bordspellen terwijl er diverse minigames gespeeld moeten worden.

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!

Ipv een nieuwe liever een remaster of trilogy van 1 tm 3. Maarja het is Nintendo dus wie weet, de laatste mp op de switch is in ieder geval maar magertjes.

0
test

@ZuurvleesNL Jammer dat ze geen dlc maken is opzicht goed spel alleen meer borden en meer games zou top zijn

0

@burhan42 100% dit De Mario party voor de Switch is een leuk spel maar heeft helaas te weinig borden. Voor een spel waar 12 miljoen versies van zijn verkocht zou het niet misstaan om iets qua uitbreiding voor te komen

0

Aanbevolen voor jou