Nieuws
NBA

NBA 2K21-demo vanaf nu beschikbaar

Speel als Kobe!

Geschreven door Cody van den Bogert op
Vanaf vandaag kunnen liefhebbers aan de slag met de demo van de volgende titel uit de langlopende NBA-reeks.

De NBA 2K21-demo is reeds beschikbaar voor PlayStation 4, Switch en Xbox One. De demo bevat twee iconische teams, en twee teams die nu actief zijn. Spelers kunnen bijvoorbeeld in de huid kruipen van niemand minder dan de legendarische Kobe Bryant door het All-time Lakers-team te selecteren. Verder kan er worden gespeeld met de All-time Celtics, de Milwaukee Bucks en de LA Clippers.

NBA 2K21 verschijnt op 4 september voor pc, PlayStation 4, Xbox One en Switch. De versies voor PlayStation 5 en Xbox Series X komen eind dit jaar uit. De next-gen versies moeten apart gekocht worden. Alleen mensen die de Mamba Forever-editie van de game op PS4 of Xbox One kopen, kunnen op de next-gen consoles een gratis update downloaden.

Dit artikel delen:

Lees meer

Live vanaf 19:00 uur: Cody speelt NieR: Automata 'Nintendo lanceert begin 2021 een nieuw Switch-model'
1

Reacties op: NBA 2K21-demo vanaf nu beschikbaar

 • Om te reageren moet je ingelogd zijn. Nog geen account? Registreer je dan en praat mee!
 • avatar

  ali3n8tor

  • 24 augustus 2020 20:19
  "Alleen mensen die de Mamba Forever-editie van de game op PS4 of Xbox One kopen, kunnen op de next-gen consoles een gratis update downloaden."

  Dit moet echt afgelopen zijn met dit soort smerige praktijken , dit is dus precies waarom features als crossbuy (ps4) en smart-delivery (xbox) nooit echt van de grond komen omdat 3th parties liever hun klanten grof uitmelken (zie ook control van remedy bv)

  Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord met onze voorwaarden voor reacties.

 

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord met onze voorwaarden voor reacties.