NBA Unrivaled bevat dertig teams uit de NBA-league en kan coöperatief en competitief gespeeld worden. De game kost 1200 Microsoft-punten (14,40 euro). Binnenkort verschijnt er ook een PlayStation 3-versie van het spel op PlayStation Network. Wanneer is nog niet bekendgemaakt.

Encleverment Experiment is een puzzelgame. Het spel kan in de Take-a-Test Modus, waarin dertig minigames beschikbaar zijn, alleen worden gespeeld. In de Game Show Modus kan met maximaal vier spelers tegen elkaar gestreden worden. Het spel krijgt een prijskaartje van 800 Microsoft-punten (9,60 euro).

0D Beat Drop heeft meer dan 100 speelvelden waarin ritme met puzzels gecombineerd worden. Daarnaast zijn er drie verschillende gamemodi in het spel beschikbaar, waaronder de Taks-modus waarin de speler vooraf gestelde doelen moet halen, en Time Attack waarin de best mogelijk tijd moet worden neergezet. De multiplayer kan coöperatief of tegen elkaar met maximaal vier spelers gespeeld worden. Aan de titel hangt een prijskaartje van 800 Microsoft-punten (9,60 euro).