NBA Elite voor PS3 en 360 geeft toegang tot NBA Jam | Gamer.nl

NBA Elite voor PS3 en 360 geeft toegang tot NBA Jam | Gamer.nl

Voor de Total War-purist is het ketterij van de hoogste orde: geen historische setting, maar een volledig fictieve wereld waarin orks, vampiers en dwergen elkaar brullend de hersenpan inslaan. Dat is misschien jammer voor de geschiedenisliefhebber, maar Total War: Warhammer belooft meer spektakel dan ooit tevoren.

"Voor de PlayStation 3 en Xbox 360 willen we dat mensen NBA Elite uitproberen. Wij zijn van mening dat het een geweldig product is en we willen dat mensen het een kans geven en zien welke veranderingen we allemaal aan het doorvoeren zijn", zegt Jordan Edelstein, VP Marketing van EA Sports tegen ESPN. "Dus als een manier om de speler te bedanken, laten we ze NBA Jam ervaren. Het is niet het volledige product, maar het is een goede portie ervan."

Voorproefje

"De enige manier om NBA Jam te spelen is door NBA Elite te kopen. Bij ieder exemplaar van NBA Elite zit een code die je één keer kunt gebruiken om NBA Jam mee te downloaden. Dus je gaat gewoon online om de code te gebruiken." Edelstein zegt dat EA Sports het volledige spel niet op PlayStation Network en Xbox Live gaat verkopen. "Als je nog steeds het volledige product wil, dan zul je echt bij de Wii moeten zijn. Echter, als je NBA Elite koopt, krijg je nog steeds een goed voorproefje waarbij onlinemogelijkheden inbegrepen zijn.

NBA Jam wordt uitgegeven door EA Sports en is een remake van het gelijknamige spel uit 1993. Het spel kent een unieke visuele stijl en bevat 3D-modellen van de spelers, waarop hoge resolutie foto's van hun hoofden zijn geplakt. De speelstijl is net als het uiterlijk niet realistisch, maar juist overdreven. NBA Elite staat gepland voor een release in oktober dit jaar en vervangt de langlopende NBA LIVE-reeks.


Artikel als favoriet toevoegen
Deel dit artikel

Aanbevolen voor jou