Eerste NBA 2K20-gameplay uitgebracht

Eerste NBA 2K20-gameplay uitgebracht

De eerste gameplay trailer vanhref="https://www.insidegamer.nl/artikel/nba-2k20-aangekondigd-voor-consoles-en-pc-2/" rel="noopener noreferrer" target="_blank"> </a><a href="https://gamer.nl/artikelen/nieuws/nba-2k20-aangekondigd-voor-consoles-en-pc/" rel="noopener noreferrer" target="_blank">NBA 2K20 </a>is onthuld door 2K. In de trailer zijn de professionele basketballers uit de NBA aan het werk te zien.

In de nieuwste trailer zien we verschillende sterren uit de NBA spelen voor hun nieuwe club. Zo is Zion Williamson te zien, die vorige week een deal met de uitgever van het spel voor een aantal jaar sloot, in zijn New Orleans Pelican's jersey. Daarnaast schitteren de vedettes Kyrie Irving en Kevin Durant in het shirt van de Brooklyn Nets.

Verder laat

Watch on YouTube

cover-ster Anthony Davis in zijn gloednieuwe Los Angeles Lakers tenue zien, compleet met zijn herkenbare grimas. Ook is Russel Westbrook te bewonderen in zijn nieuwe team samen met zijn teammaat en superster James Harden. Wat opvalt is dat er geen Toronto Raptors-speler wordt laten zien in de video, deze club heeft vorig jaar nog wel de playoffs gewonnen.

Heel veel verschillen in de gameplay ten opzichte van vorig jaar zijn nog niet te zien in deze korte video, op een paar lay-up-variaties na. De gameplay van het spel vertegenwoordigde de sport al erg goed, er is dus wellicht ook geen reden om het roer om te gooien in dit opzicht.

Check de nieuwste gameplay trailer van NBA 2K20 hieronder!

Watch on YouTube

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!
test

"Wat opvalt is dat er geen Toronto Raptors-speler wordt laten zien in de video, deze club heeft vorig jaar nog wel de playoffs gewonnen." NBA Finals MVP Kawhi Leonard, toen spelend voor de Toronto Raptors, is wel te zien in het outfit van zijn nieuwe team, LA Clippers, in deze korte clip.

0
test

Geen Raptors-speler dus haha, maar wel voormalig speler Kawhi Leanard inderdaad

0
test

@CodyvandenBogert Had inderdaad ook wel wat Raptors spelers verwacht zoals Lowry, Ibaka of Gasol.

0

Aanbevolen voor jou