NBA 2K19 brengt gratis eerste hoofdstuk MyCareer-modus uit | Gamer.nl

NBA 2K19 brengt gratis eerste hoofdstuk MyCareer-modus uit | Gamer.nl

NBA 2K19 heeft een Prelude uitgebracht, een eerste hoofdstuk van de nieuwe MyCareer-modus in de opkomende game. Spelers kunnen de Prelude gratis downloaden en het eerste deel van het nieuwe avontuur spelen.

De Prelude begint met de protagonist als speler die actief is in de Chinese basketball-league. Wanneer de speler zich ontwikkelt in zijn skills en steeds meer herkend wordt, wordt verteld dat er een opening is via een uitnodiging om terug te keren naar de Verenigde Staten door te spelen in de G League. Met het harde werk en doorzettingsvermogen krijgt de speler de kans om laat in het seizoen uit te komen voor NBA en het grote veld te betreden.

In de nieuwe carrière-modus van NBA 2K19, genaamd The Way Back, bestaat de cast uit onder andere Anthony Mackie (Avengers, Altered Carbon), Haley Joel Osment (The Sixth Sense, Silicon Valley), Michael Rapaport (Atypical, White Famous), Aldis Hodge (Straight Outta Compton, Hidden Figures) en Rob Huebel (Transparent, Bob's Burgers).

Daarnaast is er vanaf vandaag een app beschikbaar genaamd MyNBA2K19 waar onder andere het gezicht van de speler gescand kan worden in de game.

NBA 2K19 standard-edition verschijnt op 11 september voor pc, Xbox One, PS4 en Nintendo Switch. De 20th Anniversary Edition verschijnt op 7 september.

Artikel als favoriet toevoegen
Deel dit artikel

Aanbevolen voor jou