Nieuws
NBA 2K16

NBA 2K17 aangekondigd, krijgt speciale Kobe Bryant-editie

Game verschijnt in september

Geschreven door Michel Musters op

2K Games heeft NBA 2K17 aangekondigd. Het spel komt in september naar pc, PlayStation 4, PlayStation 3, Xbox One en Xbox 360.

De game krijgt twee edities. De basketballer die op de cover van de standaard editie komt te staan, wordt tijdens de NBA 2K16 Road to the Finals-kampioenschappen in juni aangekondigd. 


Wat de Legend Edition betreft, siert Kobe Bryant op de cover. Deze editie heeft ook diverse extra's voor mensen die hem reserveren, waaronder een gelimiteerde poster met Bryant er op, twee speelkaarten van Panini en een Black Mamba controllerskin. Ook bevat de Legend Edition diverse extra digitale content, waaronder 30.000 aan virtueel geld, diverse kleding gebaseerd op Kobe Bryant en een MyTeam-bundel met drie pakketjes kaarten waarin gelimiteerde Kobe-kaarten zitten.

Dit artikel delen:

Lees meer

Rockstar: 'Claims voormalige werknemer zijn bizar' De ontwikkeling van games bij Eidos Montréal
1

Reacties op: NBA 2K17 aangekondigd, krijgt speciale Kobe Bryant-editie

  • Om te reageren moet je ingelogd zijn. Nog geen account? Registreer je dan en praat mee!
  • Tektwo

    • 14 april 2016 07:26
    Ik roep het maar weer eens. Elk jaar een nieuwe installment is totaal onnodig. Eens in drie jaar is zat. Dan kunnen ze tenminste werken aan echte verbeteringen en bestaande installments met updates door ontwikkelen. Maar goed, wat weet ik!

    Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord met onze voorwaarden voor reacties.

 

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord met onze voorwaarden voor reacties.