Navy Seals: nog een CS-kloon? | Gamer.nl

Na eerdere trailers deze week is er een derde trailer van No Man's Sky uitgebracht.

De Navy Seals: Covert Ops mod voor Quake 3 is al tijden in ontwikkeling. Deze mod moet gebaseerd zijn op de Amerikaanse Navy Seals (SEa Air Land) welke allerlei militaire operaties uit probeert te voeren en hier redelijk succesvol in is geweest sinds het ontstaan. Uiteraard wil geen één mod vergeleken worden met een andere mod of game, en al helemaal geen kloon genoemd worden, maar bij Navy Seals lijkt dit toch weer het geval te zijn. Veel elementen uit CS zijn in de mod overgenomen, en zelfs in de officiele FAQ wordt veel de naam 'CS' gebruikt.

Beter goed gejat dan slecht bedacht moet het team van Navy Seals gedacht hebben. Helaas zijn er al genoeg mods te vinden die op het principe gebaseerd zijn en Navy Seals lijkt niets nieuws te bieden.

Maar niet te negatief, de mod is nog niet uit en de Quake 3 engine ziet er natuurlijk stukken beter uit dan de gemiddelde andere engine. De screenshots, waar weer een aantal nieuwe van te vinden zijn op de officiele site, zien er goed uit. Het lijkt dan ook een grote concurrent van Urban Terror en CS te gaan worden met een vleugje meer arcade gevoel erin. Voor de Quake 3 bezitters zeker de moeite van het proberen waard dus. Een originele feature is terug te vinden in de Operation Packs:Q: What are Operation Packs? I've heard a lot about it.. but what is it?

A: Operation packs are a pack of maps that are joined together by a common storyline. They will be downloaded in one packs seperate from the rest of the game.

Q: How many maps will their be in the first Public Release?

A: In Beta1 you will have At least 9 maps, all joined together in Operation Rattlesnake. Maybe another map-pack will be done in Beta1 but we will see.

Q: Will their be Female models?

A: no. Seals dont have women in their ranks and a female set of tango models isn't yet planned. There will be Female civilians/hostages tough.Wanneer de mod uit komt is nog niet bekend, maar het hoort niet al te lang meer te duren. Voor alle informatie en nieuwe screenshots surf je even hier langs.
Artikel als favoriet toevoegen
Deel dit artikel

Aanbevolen voor jou