Nieuws
The Last of Us Artwork

Naughty Dog's Neil Druckmann klaar met filmen The Last of Us

Hoever de opnames precies gevorderd zijn is niet bekend

Geschreven door Michel Musters op
Neil Druckmann van Naughty Dog is klaar met de opnames van de The Last of Us-serie.

Dat laat hij weten via een tweet. "Helaas... mijn tijd in Canada is ten einde gekomen. Aan de beste televisiecrew ter wereld: bedankt voor jullie ongelooflijke werk, jullie passie en mij zo welkom te laten voelen! Ik ga jullie enorm missen! Ik kijk er naar uit terug te keren naar Naughty Dog (en warmer weer!)."

Dat Druckmann klaar is met de opnames van de aankomende HBO-serie, betekent niet dat de complete opnames van de serie voltooid zijn. Druckmann heeft meegeholpen met het schrijven van de serie en regisseert enkele episodes. Het is niet bekend hoever de opnames precies gevorderd zijn.

De The Last of us-serie bestaat uit tien afleveringen. Chernobyl-maker Craig Mazin heeft het script geschreven. Pedro Pascal en Bella Ramsey spelen Joel en Ellie. Het is nog niet bekend wanneer het eerste seizoen uitgezonden wordt.

Dit artikel delen:

Lees meer

Maker Hades-soundtrack toont zijn thuisstudio Nieuwe artwork meldt dat 'Mass Effect doorgaat'
1

Reacties op: Naughty Dog's Neil Druckmann klaar met filmen The Last of Us

  • Om te reageren moet je ingelogd zijn. Nog geen account? Registreer je dan en praat mee!
  • avatar

    Fordon_Greeman

    • 8 november 2021 10:54
    Dit moet m zijn, de eerste legitieme goeie videogame adaptatie. En dan bedoel ik iets dat 'popcorn entertainment' overtreft. Alleen, de games waren al zo filmisch, volwassen en gelaagd dat dit misschien als een kopie gaat aanvoelen? The Walking Dead heeft bovendien al 11 seizoenen een patent op dystopisch Noord Amerika en alle overwoekerde gebouwen die daar bij horen. Dus helemaal fris gaat deze nieuwe HBO serie toch niet aanvoelen. Maar dat is maar een vermoeden. Ik kijk er naar uit!

    Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord met onze voorwaarden voor reacties.

 

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord met onze voorwaarden voor reacties.