Naughty Dog's Neil Druckmann klaar met filmen The Last of Us

Naughty Dog's Neil Druckmann klaar met filmen The Last of Us

Neil Druckmann van Naughty Dog is klaar met de opnames van de The Last of Us-serie.

Dat laat hij weten via een tweet. "Helaas... mijn tijd in Canada is ten einde gekomen. Aan de beste televisiecrew ter wereld: bedankt voor jullie ongelooflijke werk, jullie passie en mij zo welkom te laten voelen! Ik ga jullie enorm missen! Ik kijk er naar uit terug te keren naar Naughty Dog (en warmer weer!)."

Dat Druckmann klaar is met de opnames van de aankomende HBO-serie, betekent niet dat de complete opnames van de serie voltooid zijn. Druckmann heeft meegeholpen met het schrijven van de serie en regisseert enkele episodes. Het is niet bekend hoever de opnames precies gevorderd zijn.

De The Last of us-serie bestaat uit tien afleveringen. Chernobyl-maker Craig Mazin heeft het script geschreven. Pedro Pascal en Bella Ramsey spelen Joel en Ellie. Het is nog niet bekend wanneer het eerste seizoen uitgezonden wordt.

The Last of Us: Part 1

The Last of Us: Part 1 kopen?

Kopen voor playstation_3_game

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!
test

Dit moet m zijn, de eerste legitieme goeie videogame adaptatie. En dan bedoel ik iets dat 'popcorn entertainment' overtreft. Alleen, de games waren al zo filmisch, volwassen en gelaagd dat dit misschien als een kopie gaat aanvoelen? The Walking Dead heeft bovendien al 11 seizoenen een patent op dystopisch Noord Amerika en alle overwoekerde gebouwen die daar bij horen. Dus helemaal fris gaat deze nieuwe HBO serie toch niet aanvoelen. Maar dat is maar een vermoeden. Ik kijk er naar uit!

0

Aanbevolen voor jou