Nieuws

Naughty Dog-werknemer plaatst artwork van mogelijke nieuwe game

Fantasievolle artwork van sterke vrouwen

Geschreven door Michel Musters op
Artwork van de senior concept artist van Naughty Dog hint mogelijk naar een nieuwe game van de The Last of Us-ontwikkelaar.

Eind vorig jaar plaatste senior concept artist Hyoung Nam artwork op zijn persoonlijke Artstation-account. Hierop is een vrouw te zien die op een zwaard leunt en op een drakenlichaam zit. Ook werd er gerelateerde artwork geplaatst met vrouwen er op afgebeeld. De drie illustraties vallen onder de noemer 'The Women of North'.

Hoewel de artwork niet per se van een nieuwe Naughty Dog-game hoeft te zijn, kan het wel duiden op een fantasysetting voor de nieuwe game. In de beschrijving van de artwork meldde Nam dat het "geïnspireerd is door een nieuwe game. Je weet waar ik het over heb..." Hij sluit de beschrijving af met een knipoog.

Sony-studio Naughty Dog is bekend van onder andere de oorspronkelijke Crash Bandicoot-games, Jak and Daxter en de Uncharted-reeks. Vorig jaar lanceerde de ontwikkelaar het geprezen spel The Last of Us: Part 2. Het is aannemelijk dat de ontwikkelaar al geruime tijd aan een nieuwe game werkt, al is niet bekend of het om een vervolg op een bestaande franchise of een compleet nieuwe game gaat.

Naughty Dog
Naughty Dog
Naughty Dog

Dit artikel delen:

Lees meer

Shattered: Tale of the Forgotten King lanceert in februari volledig Ghost Recon Breakpoint een kleine week lang gratis speelbaar op pc
0

Reacties op: Naughty Dog-werknemer plaatst artwork van mogelijke nieuwe game

  • Om te reageren moet je ingelogd zijn. Nog geen account? Registreer je dan en praat mee!
  • Er zijn nog geen reacties op dit artikel.

 

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord met onze voorwaarden voor reacties.