Naughty Dog toont nieuwe artwork van The Last of Us-multiplayergame

Naughty Dog toont nieuwe artwork van The Last of Us-multiplayergame

Naughty Dog heeft op diens website nieuwe artwork van de aankomende multiplayergame in de The Last of Us-franchise gedeeld.

De blogpost, geschreven door Neil Druckmann, draait om het feit dat de franchise tien jaar bestaat en dat het een belangrijk jaar voor de reeks wordt - onder andere door de aankomende release van de The Last of Us-televisieserie die vanaf 16 januari op HBO Max te zien is en de release van de pc-versie van The Last of Us: Part 1 op 3 maart.

Daarbij is er dus nieuwe artwork van de nog naamloze multiplayergame te zien - hieronder wordt het artwork afgebeeld. Afgelopen juni deelde Sony al het eerste artwork van de game, met daarop San Francisco. Op de nieuwe artwork is een groot cruiseschip te zien. 

Veel andere details zijn er nog niet, maar Druckmann meldt dat fans later dit jaar meer informatie over het spel kunnen verwachten. Afgelopen zomer claimde Naughty Dog al dat de multiplayergame "net zo groot als onze singleplayergames en op sommige gebieden ook groter" wordt. Spelers kunnen op compleet nieuwe personages rekenen en er wordt een verhaal verteld.

In de nieuwe blogpost meldt Druckmann ook dat er wereldwijd 37 miljoen exemplaren van The Last of Us-games zijn verkocht. Er gaan verder geruchten dat Naughty Dog aan een derde deel in de The Last of Us-reeks werkt, maar dit is niet bevestigd.

The Last of Us
The Last of Us: Part 1

The Last of Us: Part 1 kopen?

Kopen voor playstation_3_game

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!

Dit moet intussen wel Starfield met schimmel en planten worden, wat duurt dit lang zeg. Was een groot fan van de multiplayer van deel 1, hopelijk wordt dit ook zo tof.

0
test

@Zut Het gaat hier niet om de multiplayermodus van LoU 2 (die is geannuleerd). Dit project is volgens mij pas een jaar geleden onthuld.

0
test

Deze gebruiker is verwijderd

0
test

@san5324 voor 90 euro en met minder content! Gaat zeker een dikke 9 krijgen, kan niet anders.

0

@Riyakuya voor remakes moet je eerst een rijk verleden aan exclusives hebben dus jij moet ff geduld hebben

0

@san5324 Hahaha :D

0

@san5324 nee joh het wordt echt dik tijd dat deel een weer een remake krijgt. Bijna alweer een half jaar geleden. Duurt lang!

0
test

Deze gebruiker is verwijderd

0

Aanbevolen voor jou