Naughty Dog-tester onthult dat hij aan 'onaangekondigde remake' werkt

Naughty Dog-tester onthult dat hij aan 'onaangekondigde remake' werkt

Een testen van Naughty Dog heeft onthuld dat hij aan een "onaangekondigde remake" werkt.

Dat meldt Corey Hong op zijn LinkedIn-profiel. Hij werkt sinds 2019 bij de studio en heeft eerder al games als The Last of Us: Part 2 en Uncharted: Legacy of Thieves Collection getest. Ook test hij twee projecten: een multiplayergame en een remake.

De multiplayergame is waarschijnlijk het losstaande multiplayerproject dat eerst onderdeel van The Last of Us: Part 2 zou worden. De remake is mogelijk een remake van de eerste The Last of Us. Sinds vorig voorjaar gaan er al geruchten dat er een PS5-remake van de PS3-game in de maak is. Dit is echter nog niet officieel bevestigd.

Volgens eerdere geruchten zou Visual Arts Service Group eerst aan de remake werken, maar heeft Naughty Dog inmiddels het voortouw genomen bij de ontwikkeling. Recentelijke geruchten claimen dat de remake ergens later dit jaar uit moet komen.

The Last of Us: Part 1

The Last of Us: Part 1 kopen?

Kopen voor playstation_3_game

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!
test

Hmm ik weet het niet hoor. Wat kunnen ze nog doen om die game nog veel beter te maken dan het oorspronkelijke spel? The Last of Us 1 en 2 zijn twee van de vetste games die ik ooit speelde, maar ik zie lever dat ze gewoon nog even een jaar of vijf/zes wachten en met een nieuw deel uitkomen, dan nu een remake. Met het oog op de serie die eraan komt, vind ik het wel logisch overigens. Toch heb ik liever een nieuw spel.

0
test

@Luigi1985 Inderdaad, liever Part III dan een remake die niks toevoegt.

0

@Luigi1985 ben het eens met je nergens wordt de emotie van een karakter zo goed uitgebeeld als bij de last of us 2.

0
test

Deze gebruiker is verwijderd

0
test

@Snoop213 Ik ook, want die heb ik nooit eerder gespeeld, maar goed, dat zal voor sommige mensen voor TLOU ook zo zijn.

0
test

@Luigi1985 Ik heb Tlou nog nooit gespeeld. Maar de remaster versie zit wel in de Ps+ versie voor de Ps5, dus voor mij een remake niet nodig. Ik zou eerder kiezen voor een remake van een game die in de huidige generatie niet meer speelbaar is maar ja

0

Aanbevolen voor jou