Naughty Dog sluit nieuwe Uncharted-game niet uit

Naughty Dog sluit nieuwe Uncharted-game niet uit

Ontwikkelaar Naughty Dog sluit niet uit dat er ooit een nieuwe Uncharted-game verschijnt.

Dat laat Shaun Escayg, de creative director van Uncharted: The Lost Legacy, weten in een interview met GamesRadar over Uncharted: The Legacy of Thieves Collection. Escayg werd gevraagd of fans ooit een Uncharted 5 kunnen verwachten, desnoods waarin een ander personage zoals Chloe de hoofdrol vertolkt.

Escayg antwoordt: "Zeg nooit nooit. Ja. We houden van de Uncharted-franchise - de studio houdt er van. (...) Het is een wereld waar we meer van willen zien. Dus dat kan ik in ieder geval zeggen." Hoewel het geen bevestiging is dat een nieuwe Uncharted-game ooit uitkomt, lijkt Naughty Dog dus wel positief over een mogelijk nieuw deel. 

Het is geen nieuw deel, maar Uncharted: Legacy of Thieves Collection komt aanstaande vrijdag op PlayStation 5 zowel fysiek als digitaal uit en gaat 49,99 euro kosten. Mensen die Uncharted 4: A Thief's End, The Lost Legacy of een bundel van de twee games al hadden gekocht, kunnen voor 10 euro upgraden. De multitplayermodus van de games is niet onderdeel van deze collectie. Op een later moment moet de pc-versie van de collectie uitkomen.

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!
test

Deze gebruiker is verwijderd

0
test

Ik had verwacht dat ze al met een nieuwe bezig waren. Ok dus duurt nog wel 5 jaar voor een nieuwe. Balen.

0
test

@GoofyZ3 dat ze nu niet zeggen dat ze met een nieuw deel bezig zijn, wil niet zeggen dat dat niet zo is natuurlijk. Maar er gingen al wel langer geruchten dat een andere studio een game in het Uncharted universum aan het maken waren. Hoe dan ook, we gaan het zien. Ik zou graag een nieuwe, meer adventure achtige game willen zien met Cassy en haar labrador. Foto’s maken van toffe locaties met lekker veel puzzelelementen en juist minder of geen shoot-outs.

0

Aanbevolen voor jou