Naughty Dog reageert op verhaalspoilers The Last of Us: Part 2

Naughty Dog reageert op verhaalspoilers The Last of Us: Part 2

Naughty Dog heeft een statement op Twitter geplaatst waar het reageert op de gelekte verhalende spoilers van The Last of Us: Part 2.

De afgelopen week verschenen er nieuwe, gelekte gameplayfilmpjes van de langverwachte PlayStation 4-game online. Hierin zaten ook grote spoilers voor het verhaal en de personages. De spoilers verspreidden zich in een razend tempo over het internet.

Naughty Dog laat op Twitter weten het verschrikkelijk te vinden dat het verhaal is uitgelekt. "We weten dat de afgelopen dagen verschrikkelijk moeilijk zijn voor jullie. We ervaren hetzelfde. Het is teleurstellend om te zien hoe pre-release beelden van de ontwikkeling te zien. Doe je best om spoilers te vermijden en we vragen je om anderen niet te spoilen. Je kunt binnenkort met The Last of Us: Part 2 aan de slag. Wat je ook ziet of hoort, de uiteindelijke ervaring wordt de moeite waard."

Regisseur Neil Druckmann deelde het statement en liet zelf het volgende weten: "Mijn hart breekt voor het team. Mijn hart breekt voor onze fans. We hebben er nog altijd enorm veel zin in om de game in jullie handen te krijgen."

Na een kort uitstel kreeg The Last of Us: Part 2 gisteren een officiële releasedatum: het spel komt op 19 juni uit voor PlayStation 4.

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!
test

Maar hoe heeft dit überhaupt kunnen gebeuren? Bedoel Naughty Dog heeft zijn shit normaliteit altijd op orde.. Vooral met TLoU 2 zou je denken alle hands aan dek! Heeft een ND medewerker dit gelekt?

0
test

@Markus88 Denk omdat de game al af is en dat er hier en daar toch een review copy uit is of een disc vanuit de fabriek gelekt is. Denk dat het sony eigen schuld is door een game uit te stellen die gewoon uitgebracht had kunnen worden.

0
test

"Mijn hart breekt voor het team." Aha, vandaar dat de werkomstandigheden zo slecht zijn dat iemand besluit te lekken.

0

Aanbevolen voor jou