Is de naam van de next-gen game van Naughty Dog bekend? En is er een Jak game in ontwikkeling? Volgens het resumé van stem-acteur Robin Atkin Downes (deze man is een druk baasje) wel. Deze stem-acteur heeft een groot aantal games achter zijn naam staan waarvoor hij zijn stem heeft uitgeleend.

Het resumé is ge-update en toont dat de acteur aan de game Big heeft meegewerkt. Hij heeft blijkbaar de stem van het karakter Navarro ingesproken. De naam van de game is door Naughty Dog nooit bekend gemaakt, maar er is een behoorlijke kans dat het hier gaat om de officieel nog naamloze PS3-titel waaraan men werkt.

Bovendien staat er aangegeven dat Atkin Downes de stem heeft ingesproken van Captain Phoenix in de game Jak voor de PSP. Over het bestaan van deze game is door Naughty Dog ook nog nooit wat bekend gemaakt.

Het lijkt erop dat Atkin Downes per ongeluk zijn mond heeft voorbij gepraat, of dat hij twee keer een fout heeft gemaakt wat betreft Naughty Dog-games. Het laatste lijkt ons wat vergezocht, dus de kans is groot dat we het hier hebben over een bevestiging van de twee titels.

Big?