Naughty Dog PS3 en PSP geruchten | Gamer.nl

Na eerdere trailers deze week is er een derde trailer van No Man's Sky uitgebracht.

Is de naam van de next-gen game vanNaughty Dog bekend? En is er een Jak game in ontwikkeling? Volgenshet resumé van stem-acteur Robin Atkin Downes (deze man is eendruk baasje) wel. Deze stem-acteur heeft een groot aantal gamesachter zijn naam staan waarvoor hij zijn stem heeft uitgeleend.

Hetresumé is ge-update en toont dat de acteur aan de game Bigheeft meegewerkt. Hij heeft blijkbaar de stem van het karakter Navarroingesproken. De naam van de game is door Naughty Dog nooit bekendgemaakt, maar er is een behoorlijke kans dat het hier gaat om deofficieel nog naamloze PS3-titel waaraan men werkt.

Bovendienstaat er aangegeven dat Atkin Downes de stem heeft ingesproken vanCaptain Phoenix in de game Jak voor de PSP. Over het bestaan van dezegame is door Naughty Dog ook nog nooit wat bekend gemaakt.

Hetlijkt erop dat Atkin Downes per ongeluk zijn mond heeft voorbijgepraat, of dat hij twee keer een fout heeft gemaakt wat betreftNaughty Dog-games. Het laatste lijkt ons wat vergezocht, dus de kansis groot dat we het hier hebben over een bevestiging van de tweetitels.

Big?


Artikel als favoriet toevoegen
Deel dit artikel

Aanbevolen voor jou