Naughty Dog plaatst vacatures om The Last of Us 2 'af te ronden'

Naughty Dog plaatst vacatures om The Last of Us 2 'af te ronden'

Naughty Dog heeft een aantal vacatures geplaatst voor 'het afronden' van The Last of Us 2. Dit suggereert dat het spel in de laatste fase van ontwikkeling zit.

Anthony Newman, co-regisseur van The Last of Us 2, heeft op Twitter een afbeelding geplaatst van een aantal vacatures bij Naughty Dog. De ontwikkelaar van het langverwachte PlayStation 4-spel is op zoek naar werknemers uit verschillende disciplines, waaronder animators, designers, schrijvers en programmeurs.

In het bericht zegt Newman dat er een aantal posities beschikbaar zijn om te helpen bij 'het afronden van deze game'. Hierbij wordt waarschijnlijk gerefereerd naar The Last of Us 2, het enige bekende project waar Naughty Dog aan werkt. De Tweet suggereert dat het spel in de laatste fase van de ontwikkeling zit. Echter is de kans groot dat de lancering van The Last of Us 2 voorlopig nog op zich laat wachten, aangezien de ontwikkelaar nu nog op zoek is naar mensen.

In april kondigde Neil Druckmann, onderdirecteur van Naughty Dog, nog aan dat Troy Baker en Ashley Johnson de motion capture van hun personages Joel en Ellie hebben afgerond. Ook werd in maart een mogelijke releasedatum van The Last of Us 2 gelekt, toen een Peruaanse winkel een poster van het spel deelde op hun website. Op deze poster was de tekst 'oktober 2019' te lezen. Naughty Dog heeft zelf nog geen officiële aankondigingen gedaan over een releasedatum.

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!

Dit is een game waar ik naar uit kijk. Deel 1 3x uitgespeeld en elke keer van genoten

0
test

Als er nu nog verschillende mensen worden gezocht voor onder andere animatie, dan ben ik bang dat het geen oktober 2019 game gaat worden maar eerder voorjaar 2020. Toch verwacht ik nog een grote exclusive van Sony dit jaar. Misschien dan i.p.v. The last of us toch death stranding? Kojima teasde afgelopen week mogelijk een nieuwe trailer. Ben benieuwd.

0
test

@obi-twan kenobi Op 5 maanden tijd kun je denk ik best veel voor elkaar krijgen als de core mechanics en de cutscene opnames achter de rug zijn. Als je ziet hoe snel dit proces bij deel 1 ging (en daar waren ook de nodige problemen aan het einde), dan denk ik dat oktober niet onmogelijk is, tenzij er erg grote problemen naar boven komen.

0
test

@**Guitar_Hero** "Op 5 maanden tijd kun je denk ik best veel voor elkaar krijgen als de core mechanics en de cutscene opnames achter de rug zijn." Lekker crunchen......

0

Aanbevolen voor jou