Naughty Dog overweegt vervolg op The Last of Us | Gamer.nl

PC REVIEW - Als je gevraagd wordt om een Nederlandse gamedeveloper te noemen, zal je vermoedelijk Killzone-ontwikkelaar Guerrilla Games noemen. Toch zijn er inmiddels ook talloze andere, kleinere studios die fraaie (indie)games hebben uitgebracht. Zo brachten de afgelopen jaren ons onder andere Reus van Abbey Games, Awesomenauts van Ronimo Games en Luftrausers van Vlambeer. Met regelmaat komen er dus kwalitatief degelijke titel van Nederlandse bodem. Nieuw in dit rijtje is Amulware, dat debuteert met Roche Fusion.

Dat wil volgens Meyer overigens niet zeggen dat het vervolg daadwerkelijk ontwikkeld wordt, maar wel dat het aan het brainstormen is over een mogelijk vervolg. "We zijn zo slim om de verhalen in onze games altijd af te sluiten, zodat ze niet door hoeven te lopen wanneer we geen reden hebben om een nieuw deel te maken. Het komt er op neer of er iets intere ants in dat universum zit dat we verder willen uitbreiden."

Gisteren werd bekend dat de PS4-versie van The Last of Us minstens 50GB ruimte op de HDD-schijf van de console nodig heeft. Dat bleek uit een foto van de achterkant van de hoes van de game. Daarnaast worden er op 28 juli in Santa Monica, Los Angeles, door de acteurs uit de game een aantal scènes live nagespeeld. Ook creative director Neil Druckmann en componist Gustavo Santaolalla zijn aanwezig. Het evenement begint aanstaande dinsdagochtend om 4 uur Nederlandse tijd en wordt live uitgezonden via Twitch en YouTube.


Artikel als favoriet toevoegen
Deel dit artikel

Aanbevolen voor jou