Naughty Dog zoekt werknemers voor standalone multiplayerproject

Naughty Dog zoekt werknemers voor standalone multiplayerproject

Ontwikkelaar Naughty Dog zoekt naar nieuwe werknemers om te werken aan een standalone multiplayerproject.

Dat laat Vinit Agarwal, de mederegisseur van The Last of Us: Part 2, weten op Twitter. "We zijn intensief op zoek naar mensen - laat van je horen als je mee wil helpen aan het maken van een cinematische ervaring tussen spelers in onze nieuwe, standalone multiplayer actiegame." Hij plaatste er een illustratie bij waarin te zien is waar de studio naar zoekt.

Er is nagenoeg niets bekend over het multiplayerproject, maar mogelijk gaat het om een multiplayermodus voor The Last of Us: Part 2. Voor release gaf Naughty Dog al aan dat de multiplayermodus van de game pas na release uit zou komen - mogelijk is het inmiddels veranderd in een losstaande game. Het is echter niet duidelijk of het nog altijd verbonden is aan de populaire franchise.

Het is voor het eerst dat Naughty Dog - bekend van games als The Last of Us, Uncharted en Jak & Daxter - met een game die volledig om multiplayer draait komt. Sommige spellen van de ontwikkelaar hadden wel al multiplayermodi.

Eerder deze maand vond Youtuber Speclizer diverse elementen in de files van The Last of Us 2 die er op wijzen dat de multiplayer ooit wel onderdeel was van de game. Hij vond onder andere een forse map waarop Adler Park, Port of Camallito en Camallito voorkomen. De grootte van de map, zo speculeerde Speclizer, zou vooral logisch zijn voor een battle royale-modus.

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Login of maak een account en praat mee!

Aanbevolen voor jou