Nieuws
The Last of Us Part 2

Naughty Dog zoekt werknemers voor standalone multiplayerproject

Komt de TloU2-multiplayer er toch aan?

Geschreven door Michel Musters op
Ontwikkelaar Naughty Dog zoekt naar nieuwe werknemers om te werken aan een standalone multiplayerproject.

Dat laat Vinit Agarwal, de mederegisseur van The Last of Us: Part 2, weten op Twitter. "We zijn intensief op zoek naar mensen - laat van je horen als je mee wil helpen aan het maken van een cinematische ervaring tussen spelers in onze nieuwe, standalone multiplayer actiegame." Hij plaatste er een illustratie bij waarin te zien is waar de studio naar zoekt.

Er is nagenoeg niets bekend over het multiplayerproject, maar mogelijk gaat het om een multiplayermodus voor The Last of Us: Part 2. Voor release gaf Naughty Dog al aan dat de multiplayermodus van de game pas na release uit zou komen - mogelijk is het inmiddels veranderd in een losstaande game. Het is echter niet duidelijk of het nog altijd verbonden is aan de populaire franchise.

Het is voor het eerst dat Naughty Dog - bekend van games als The Last of Us, Uncharted en Jak & Daxter - met een game die volledig om multiplayer draait komt. Sommige spellen van de ontwikkelaar hadden wel al multiplayermodi.

Eerder deze maand vond Youtuber Speclizer diverse elementen in de files van The Last of Us 2 die er op wijzen dat de multiplayer ooit wel onderdeel was van de game. Hij vond onder andere een forse map waarop Adler Park, Port of Camallito en Camallito voorkomen. De grootte van de map, zo speculeerde Speclizer, zou vooral logisch zijn voor een battle royale-modus.

Dit artikel delen:

Lees meer

Patch voor The Ascent moet prestaties verbeteren PlayStation Plus-games van september uitgelekt
0

Reacties op: Naughty Dog zoekt werknemers voor standalone multiplayerproject

  • Om te reageren moet je ingelogd zijn. Nog geen account? Registreer je dan en praat mee!
  • Er zijn nog geen reacties op dit artikel.

 

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord met onze voorwaarden voor reacties.