Naughty Dog onthult per ongeluk cross game-chat voor PS3 | Gamer.nl

Voor de Total War-purist is het ketterij van de hoogste orde: geen historische setting, maar een volledig fictieve wereld waarin orks, vampiers en dwergen elkaar brullend de hersenpan inslaan. Dat is misschien jammer voor de geschiedenisliefhebber, maar Total War: Warhammer belooft meer spektakel dan ooit tevoren.

De ontwikkelaar, met de nickname Rekli Abandon, beantwoorde een vraag over de toeschouwermodus in de multiplayer van Uncharted 2, waarbij dode spelers van beide teams onderling kunnen communiceren. In dit antwoord meldde de ontwikkelaar: "En niet te vergeten dat de volgende PS3 firmware-update cro -game chat toe gaat staan. Dus als spelers dat gaan gebruiken in plaats van de in-game communicatie is het ook mogelijk om onderling de plek van de vijand te communiceren."

Met de cro game chat-functionaliteit is het mogelijk om een onderlinge voice-chat op te zetten zonder dat deze via een spel hoeft te verlopen, een functionaliteit waar veel PlayStation 3-bezitters Sony al tijden om vragen.


Artikel als favoriet toevoegen
Deel dit artikel

Aanbevolen voor jou