Multiplayerdetails Uncharted 4 bekendgemaakt | Gamer.nl

Multiplayerdetails Uncharted 4 bekendgemaakt | Gamer.nl

Naughty Dog heeft vandaag bekendgemaakt hoe de multiplayer van Uncharted 4 in elkaar steekt. Daarbij is beloofd dat alle content gratis en voor iedere Uncharted 4-eigenaar tegelijkertijd beschikbaar wordt gesteld en alle items te verdienen zijn zonder daarvoor de portemonnee te hoeven trekken.

De ontwikkelaar hoopt daarmee dat de multiplayer eerlijk blijft doordat iedereen op basis van gelijke regels speelt. De game zal maandenlang ondersteund worden met gratis nieuwe maps, modi en items, waaronder een co-op modus in het najaar. Daarvoor heeft de ontwikkelaar alvast een roadmap online geplaatst waarin alle nieuwe toevoegingen per seizoen worden uitgelicht. Voor deze zomer staan onder andere een Cinema Replay-feature, nieuwe maps, meer dan 150 cosmetische items en een nieuwe gamemodus gepland.

Bij de lancering van de game zijn de modi Ranked, Command, Team Deathmatch, Plunder, Warm Up Playlist en Trials alvast beschikbaar.

Door het voltooien van dagelijkse uitdagingen of door matches te winnen verdient de speler Relics, waarmee kisten met nieuwe items kunnen worden ontgrendeld. De speler heeft daarbij de keuze tu en DLC Gameplay Chests, die wapens, Mysticals en Boosters bevatten en de zogenaamde DLC Vanity Chests, die cosmetische voorwerpen en taunts ontgrendelen. Naughty Dog belooft daarnaast dat de kisten alleen nieuwe items bevatten en de speler daardoor niet met dubbele voorwerpen komt te zitten.

De kisten kunnen ook gekocht worden met Uncharted Points, die wel gekocht kunnen worden met echt geld. Microtransacties blijven daardoor wel aanwezig in de game.

Spelers die de Uncharted 4 Triple Pack hebben aangeschaft (standaard inbegrepen bij de Digital Deluxe Edition) ontvangen bovendien de nader te bepalen singleplayer DLC en twee multiplayer packs.

Uncharted 4 komt 10 mei uit op PlayStation 4. De recensie volgt later deze week.

Uncharted 4
Uncharted 4
Uncharted 4
Artikel als favoriet toevoegen
Deel dit artikel

Aanbevolen voor jou