Nieuws

Naughty Dog is op zoek naar werknemers voor multiplayergame- of -modus

Specifiek voor in-game economie

Geschreven door Jacco Peek op
Naughty Dog is op zoek naar een Economy Designer voor een multiplayergame of -modus. Dat blijkt uit een vacature op de website van Naughty Dog.

"We zijn op zoek naar een gepassioneerde multiplayer-economieontwerper die ons helpt met mogelijkheden voor zelfexpressie van spelers, zorgt voor een robuuste levensduur voor onze games en spelers fantastische beloningen biedt", luidt de omschrijving.

Op het gebied van verantwoordelijkheden is Naughty Dog onder andere op zoek naar iemand die de in-game economie en progressiesystemen ontwerpt en het gedrag van spelers onderzoekt. Ook is ervaring met in-game economieën van multiplayergames en begrip voor een 'verhalende toon' van games vereist.

Het is nog onduidelijk voor welke game de positie is bedoeld. In 2019 liet Naughty Dog weten dat The Last of Us: Part 2 geen onlinemodus bevat, maar dat spelers later  'op een andere manier profiteren van de online-ambitie' van de studio. Ook gaf co-president Neil Druckmann aan dat er 'verschillende coole dingen' op de planning staan.

Dit artikel delen:

Lees meer

Overwatch geoptimaliseerd voor Xbox Series X en S 'Elden Ring-onthulling mogelijk uitgesteld'
1

Reacties op: Naughty Dog is op zoek naar werknemers voor multiplayergame- of -modus

  • Om te reageren moet je ingelogd zijn. Nog geen account? Registreer je dan en praat mee!
  • Cocabeer

    • 10 maart 2021 18:03
    Factions 2?

    Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord met onze voorwaarden voor reacties.

 

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord met onze voorwaarden voor reacties.