Naughty Dog is op zoek naar werknemers voor multiplayergame- of -modus

Naughty Dog is op zoek naar werknemers voor multiplayergame- of -modus

Naughty Dog is op zoek naar een Economy Designer voor een multiplayergame of -modus. Dat blijkt uit een href="https://www.naughtydog.com/greenhouse/job/2937118?gh_jid=2937118" rel="noopener noreferrer" target="_blank">vacature </a>op de website van Naughty Dog.

"We zijn op zoek naar een gepassioneerde multiplayer-economieontwerper die ons helpt met mogelijkheden voor zelfexpressie van spelers, zorgt voor een robuuste levensduur voor onze games en spelers fantastische beloningen biedt", luidt de omschrijving.

Op het gebied van verantwoordelijkheden is Naughty Dog onder andere op zoek naar iemand die de in-game economie en progressiesystemen ontwerpt en het gedrag van spelers onderzoekt. Ook is ervaring met in-game economieën van multiplayergames en begrip voor een 'verhalende toon' van games vereist.

Het is nog onduidelijk voor welke game de positie is bedoeld. In 2019 liet Naughty Dog weten dat The Last of Us: Part 2 geen onlinemodus bevat, maar dat spelers later  'op een andere manier profiteren van de online-ambitie' van de studio. Ook gaf co-president Neil Druckmann aan dat er 'verschillende coole dingen' op de planning staan.

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!

Factions 2?

0

Aanbevolen voor jou