Naughty Dog heeft ideeën voor The Last of Us 2 | Gamer.nl

Naughty Dog heeft ideeën voor The Last of Us 2 | Gamer.nl

Naughty Dog heeft brainstormsessies gehad voor The Last of Us 2. Dit geeft Neil Druckmann aan, de creative director van Naughty Dog. Hij zei dit in een interview voor Official PlayStation Magazine.

“Ik heb in het verleden ook al gezegd – en dit is de volledige waarheid – dat Bruce Straley en ik hebben gebrainstormd over ideeën voor The Last of Us 2”, zegt Druckmann. “Over nieuwe personages, ideeën voor The Last of Us 2 met Joel en Ellie, ideeën voor een sci-fi-spel, een fantasy-spel en het bouwen van prototypen voor elk van die ideeën. Net toen we met die lijst bezig waren, werden we gevraagd om aan Uncharted 4 te werken.”

Volgens Druckmann werd iedereen die bezig was met deze prototypen overgezet naar Uncharted 4 en konden zij dus niet verder werken aan de bovengenoemde ideeën. “We weten niet wat we in de toekomst gaan doen. Dat weten we waarschijnlijk pas maanden nadat we klaar zijn met Uncharted 4”, aldus Druckmann.

Eerder versprak een ontwikkelaar van Naughty Dog zich over een vervolg voor The Last of Us. Een vervolg op de PlayStation-exclusive is nog niet officieel bevestigd.

Artikel als favoriet toevoegen
Deel dit artikel

Aanbevolen voor jou