Naughty Dog-games op pc waren 'doorslaggevend moment' voor studio

Naughty Dog-games op pc waren 'doorslaggevend moment' voor studio

Naughty Dog heeft het brengen van diens games naar pc een doorslaggevend moment voor de ontwikkelaar genoemd.

Dat meldde vicepresident Christian Gyrling op PlayStation Blog. "De release van Uncharted: Legacy of Thieves Collection op pc is belangrijk voor Naughty Dog, want we vieren er ons verleden mee en introduceren een nieuw, betekenisvol publiek aan de wereld van Nathan Drake en Chloe Frazer."

Hij vervolgt: "Het is een doorslaggevend moment voor ons, een kans om vooruit te kijken en de manier waarop we games ontwikkelen uit te breiden, terwijl we het niveau van kwaliteit dat onze fans verwachten vasthouden."

Uncharted: Legacy of Thieves Collection is gisteren uitgekomen op pc. Hoewel er al eerder Sony-games op pc zijn verschenen - waaronder Horizon Zero Dawn, Days Gone en Marvel's Spider-Man - is het de eerste game van Naughy Dog die ook naar pc komt. Op een later moment volgt The Last of Us: Part 1.

Gyrling geeft wel aan dat PlayStation het hoofdplatform van de studio blijft, maar dat de ontwikkeling van pc-games de studio wel naar een hoger niveau tilt - onder andere door de samenwerking met ontwikkelaar Iron Galaxy Studios. "De lessen die we met deze samenwerking leren helpen Naughty Dog om pc-ontwikkeling beter te begrijpen en geeft ons de kans om kwaliteit te blijven leveren via toekomstige releases."

"We kijken er naar uit om The Last of Us: Part 1 in de toekomst op pc uit te brengen. We weten dat het toevoegen van pc-ontwikkeling in ons process, dat op geen manier het belang van de PlayStation 5 als ons hoofdplatform ondermijnt, ons team op de lange termijn voordelen oplevert."

The Last of Us: Part 1

The Last of Us: Part 1 kopen?

Kopen voor playstation_3_game

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!

Allemaal leuk en aardig ND, het wordt tijd dat jullie met een echt nieuwe game voor de PS5 komen.

0
test

Jeetje je zou zeggen dat ze de logica van meer platformen is meer spelers wel al eerder hadden kunnen ontdekken..

0

Deze gebruiker is verwijderd

0
test

@Messtranor of je reageert gewoon inhoudelijk op het bericht? Telkens wanneer ik aanhalingstekens gebruik wordt het als spam gezien dus dat gaat niet helaas. Neem aan dat jij als pro Nederlander vast wel begrijpt wat ik bedoel met die reactie!

0
test

@Messtranor en wat voegt jou reactie inhoudelijk toe aan dit artikel? Precies, aanzienlijk minder dan die van riyakuya, eigenlijk niets. Joh.

0

Aanbevolen voor jou