Naughty Dog bekijkt nieuwe multiplayermodi Uncharted 2 | Gamer.nl

Voor de Total War-purist is het ketterij van de hoogste orde: geen historische setting, maar een volledig fictieve wereld waarin orks, vampiers en dwergen elkaar brullend de hersenpan inslaan. Dat is misschien jammer voor de geschiedenisliefhebber, maar Total War: Warhammer belooft meer spektakel dan ooit tevoren.

Naughty Dog wil onder andere kijken hoe spelers tegenover de toevoeging staan van een Crushing-modus, die de ontwikkelaar beschrijft als een "hardcore-versie van de huidige regels, waarbij spelers minder gezondheid hebben en boosters niet actief zijn". Deze modus zou volgens de poll toegevoegd kunnen worden aan alle bestaande modi of alleen aan Deathmatch.

Een andere nieuwe modus waar de ontwikkelaar naar kijkt is Skilled Objectives. Hierin kunnen spelers per multiplayermodus een Skill Level verdienen die lo taat van het met Ranked-wedstrijden behaalde niveau.

Garanderen

Naughty Dog zegt niet te kunnen garanderen dat de modus waar het meest op gestemd wordt daadwerkelijk zijn opwachting gaat maken in het spel, maar wel erg benieuwd is naar de feedback van spelers. Wanneer de nieuwe modus of modi verwacht kunnen worden, is nog niet bekendgemaakt.


Artikel als favoriet toevoegen
Deel dit artikel

Aanbevolen voor jou