Naughty America bevat te veel seks voor E3 | Gamer.nl

Na eerdere trailers deze week is er een derde trailer van No Man's Sky uitgebracht.

Naughty America: The Game is een nieuwe kijk op de wereld van het online daten. In de game worden chatten, spelen en webcam gecombineerd zodat volwa enen op speelse wijze met elkaar kunnen daten. De game bevat virtuele seks en dat is natuurlijk altijd een gevoelig onderwerp.

De Electronic Entertainment Expo heeft besloten dat de game te veel expliciete content bevat en mag daarom niet getoond worden op de beurs. Hoewel de game dan niet te zien zal zijn heeft Naughty America al veel publiciteit ontvangen van de media.

Noah Dudley, directeur van Eight Legs (ontwikkelaar Naughty America) is teleurgesteld dat de game niet op de E3 welkom is. Hij zegt dat het een nieuwe stap is in de online dating wereld en dat uiteraard de game niet voor iedereen geschikt is. Maar dat zijn veel games die op de E3 staan ook niet.

Erg verra end is het nieuws overigens niet dat een seksueel expliciete game niet wordt toegelaten op de E3. Eerder werd door de organisatie achter de E3 bekend gemaakt dat de booth babes zich netter zullen moeten kleden dan de voorgaande jaren.


Artikel als favoriet toevoegen
Deel dit artikel

Aanbevolen voor jou