'Natal gaat 120 euro kosten en komt op 26 oktober' | Gamer.nl

'Natal gaat 120 euro kosten en komt op 26 oktober' | Gamer.nl

Voor de Total War-purist is het ketterij van de hoogste orde: geen historische setting, maar een volledig fictieve wereld waarin orks, vampiers en dwergen elkaar brullend de hersenpan inslaan. Dat is misschien jammer voor de geschiedenisliefhebber, maar Total War: Warhammer belooft meer spektakel dan ooit tevoren.

Volgens Edge Online betreft het een erg betrouwbare bron, maar verder is er geen bewijs dat de vrijgegeven prijzen kloppen. Microsoft heeft nog geen reactie gegeven op het gerucht. Als de bron betrouwbaar blijkt te zijn, dan zal Natal in Europa waarschijnlijk wel meer gaan kosten dan 121 euro. Bedrijven vragen immers bijna altijd meer geld dan het letterlijk omgerekende bedrag. Dit vanwege de verschillen tu en de Amerikaanse en Europese economieën.

Tijdens de E3 in juni dit jaar onthult Microsoft alle details rondom Natal, zoals de officiële naam, prijs en releasedatum. Volgens de anonieme bron komt Natal wereldwijd op 26 oktober uit. Natal is een camera die aan de Xbox 360 gesloten wordt en voor de televisie wordt gezet. De camera registreerd vervolgens de bewegingen van spelers, zodat spellen zonder controller bestuurd kunnen worden.


Artikel als favoriet toevoegen
Deel dit artikel

Aanbevolen voor jou