NASCAR krijgt ook online-competitie

NASCAR krijgt ook online-competitie

De stockracecompetitie, NASCAR, gaat net als de Formule 1 een online-competitie krijgen. Dat maakt de organisatie onlangs bekend.

Na de Formule 1 gaat NASCAR ook een online-competitie organiseren. Eerder in het weekend vond er al een losse wedstrijd plaats. De wedstrijd werd in zijn geheel uitgezonden door FOX en de deelnemers waren zowel de huidige generatie racers als oudgedienden. De wedstrijd bleek een succes te zijn met bijna 1 miljoen kijkers. Door het succes heeft NASCAR besloten een geheel online seizoen van NASCAR te organiseren. De aankondiging is hieronder te bekijken.

De competitie heet NASCAR iRACING en gaat binnenkort al van start. Er zijn verschillende ‘Series’ voor de competitie: de NASCAR CUP SERIES, NASCAR XFINITY SERIES, NASCAR GANDER RV en OUTDOORS TRUCK SERIES. De competitie gaat door een gebrek aan een officiële NASCAR-game gespeeld worden in de online pc-game: iRacing.

Watch on YouTube

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!

Ik ben gek op Nascar games. Waar zijn de andere reacties gebleven? De frontpage geeft aan 6 reacties maar ik zie er geen enkele staan. Hoe kan dat? Eerst las ik dat iemand niet meer kan inloggen. En iemand nog niet zijn prijs heeft ontvangen voor het winnen van deze prijs, https://gamer.nl/artikelen/prijsvraag/win-the-division-2-in-een-steelbook-en-een-goodiepakket/ Jullie kunnen reacties toch niet zo maar verwijderen? En mensen hebben recht op hun prijs wanneer ze winnen!

0
test

@Hendrik_Klein Hey Hendrik, als je het eerste bericht verwijdert, gaat de rest ook weg. Het ging om een gebande gebruiker die twee nieuwe accounts had aangemaakt, dus die zijn zodoende verwijderd. Ik ben niet op de hoogte van de prijsvraag, maar het klinkt alsof het niet helemaal netjes is verlopen. Ik ga erachteraan. Tof dat je van Nascar-games houdt btw, het genre is best wel niche.

0

@JaccoPeek Bedankt voor de info. Je hebt gelijk Nascar is niche,maar het is wel mijn favoriete autosport. Hopelijk krijgt de winnaar van de prijsvraag nog zijn prijs.

0

Aanbevolen voor jou