Namco wil grote Europese uitgever worden | Gamer.nl

Voor de Total War-purist is het ketterij van de hoogste orde: geen historische setting, maar een volledig fictieve wereld waarin orks, vampiers en dwergen elkaar brullend de hersenpan inslaan. Dat is misschien jammer voor de geschiedenisliefhebber, maar Total War: Warhammer belooft meer spektakel dan ooit tevoren.

aan website MCV UK.

"Om dit te bereiken zullen we goede games leveren, iets wat Namco Bandai altijd al heeft gedaan, en meer producten voor het grote publiek om te kunnen concurreren." Volgens Galloway zal er meer geïnvesteerd gaan worden in games geschikt voor de Europese gamer. "Dit maakt van Namco Bandai een sterke partij."

Uitbreiding

Namco Bandai heeft in juli de Europese uitgeverstak van Atari volledig overgenomen en volgt hiermee andere Japanse partijen. Zo heeft Square Enix het Franse Eidos overgenomen.

“De Japanse bedrijvenmoeten buiten Japan gaan groeien en Europa is de nieuwe sleutelmarkt”, zegt Galloway hierover. “Ze geven al vele jaren hun spellen in Europa uit via eendistributiebedrijf, en er komen goede verkoopresultaten vandaan. Soms zelfsbeter dan in de VS. Het is een logische stap voor hen”.


Artikel als favoriet toevoegen
Deel dit artikel

Aanbevolen voor jou