In juni 2003 verlieten David Brevik, Max Schaefer, Erich Schaefer, Bill Roper, Kenneth Williams, David Glenn, Peter Hu, Philip Shenk en Tyler Thompson ontwikkelaar Blizzard Studios om hun eigen bedrijf te starten onder de naam Flagship Studios. Sindsdien werkt men aan een vooralsnog onbekende titel voor de PC.

Vandaag heeft Namco Hometek bekend gemaakt dat het de eerste titel van Flagship Studios uit zal geven. Namco Hometek is de Amerikaanse divisie van het Japanse Namco Limited en richtte zich vooralsnog vooral op de ontwikkeling van consolegames. Met de vooralsnog onbekende game van Flagship Studios betreedt de uitgever dan ook officiëel de wereld van de PC games.

Voor Flagship Studios was het van groot belang dat de uitgever waarmee men ging samenwerken, eenzelfde passie voor games had als hunzelf. Bill Roper wijst in het persbericht op de jarenlange ervaring van Namco: "Namco has fifty years of experience in creating top-quality products and has created some of the most compelling video game franchises in the industry. We look forward to working with them to set new standards in the arena of PC games".

Wanneer de nieuwe titel van Flagship Studios zal verschijnen is nog onbekend. Flagship zelf zegt het belangrijk te vinden een spel pas uit te brengen wanneer deze echt klaar is, en waarschijnlijk kon Namco zich daar wel in vinden.