Vorige week berichten we al over de eerste beelden van Dragon Ball Raging Blast en vandaag heeft Namco Bandai officieel drie Dragon Ball-titels aangekondigd. Alle titels moeten in het najaar verschijnen.

Dragon Ball Raging Blast

Raging Blast wordt volgens de makers een echte next gen-titel, compleet met vernietigbare omgevingen en verbeterde personage-eigenschappen. Zo is het bijvoorbeeld mogelijk om tegenstanders tegen rotsen aan te gooien waardoor je meer schade toebrengt en krijgen personages gezichtsuitdrukkingen. Daarnaast zorgt een verbeterde engine voor graphics die uniek zijn voor een Dragon Ball-game. De game verschijnt voor Xbox 360 en PlayStation 3.

Dragon Ball Z: Attack of the Saiyans

De tweede titel wordt ontwikkeld voor de Nintendo DS en zal de Saiyan Sage uit het originele Dragon Ball-verhaal volgen. Een verhaal dat begint bij het World Tournament en de glorieuze overwinning van Goku op Piccolo. De game zal content bieden, die nog niet eerder in de manga- of anime-serie te zien was.

Dragon Ball: Revenge of King Piccolo

De laatste titel zal verschijnen voor de Nintendo Wii en gaat echt terug naar de wortels van de reeks. Je kruipt in de huid van een jonge Goku en beleeft allerlei avonturen. Met deze titel willen de makers het gevoel (en dan met name de humor en uniekheid) van de eerste serie weer terughalen. Om dit effect te verkrijgen, werden de originele stemmen en de muziek van het eerste deel weer van stal gehaald. Ook de originele tekeningen van Dragon Ball-tekenaar, Akira Toriyama, zullen te zien zijn in Revenge of King Piccolo.