De distributie van de vier titels wordt verzorgd door Namco Bandai Partners in Frankrijk, Italië, Spanje, Portugal, Griekenland, Scandinavië en de Benelux. In de afgelopen jaren verzorgde Codemasters zelf het uitgeven van zijn titels. In een persbericht laat de uitgever weten blij te zijn met de samenwerking met Namco Bandai Partners en het volste vertrouwen te hebben dat door de strategische samenwerking alles uit de kan wordt gehaald. 

"Deze vier titels van Codemasters zijn een aantal van de meest langverwachte games, dus het is een geweldige gelegenheid en welkome uitdaging voor ons om ze uit te brengen in continentaal Europa", laat Oliver Comte, vicedirecteur Marketing, Sales & Publishing van Namco Bandai Partners weten. 

Red River

De eerste titel die verschijnt onder de nieuwe overeenkomst is Operation Flashpoint: Red River. Deze titel verschijnt op 21 april. Colin McRae: Dirt 3 volgt op 24 mei, Bodycount staat gepland voor het tweede kwartaal van dit jaar. Wanneer F1 2011 verschijnt, is nog onduidelijk.