Update: Ondertussen is de game al gespot in een Britse online winkel en vermeldt een releasedatum van 21 mei. Namco Bandai heeft toegezegd om morgen een officiële medemelding omtrent de game te doen.

De gegevens op de website van USK, die inmiddels zijn verdwenen, gaven aan dat Namco Bandai de game uit gaat geven op de Europese markt. Demon's Souls werd door Sony in Japan uitgegeven, maar werd niet in het Westen uitgebracht omdat het te "niche" was voor het Westerse publiek. Uitgever Atlus heeft het toen op zich genomen om de game in Noord-Amerika uit te brengen en na enige tijd wachten lijkt het er op dat de game alsnog in Europa gaat verschijnen.

Demon's Souls

Demon's Souls is een actie RPG waarin spelers naar het koninkrijk van Boletaria, waar demonen de zielen van mensen verorberen en de dienst uitmaken. De speler creëert een eigen held, strijd met vijanden en verzamelt zielen, die in deze game de rol van munteenheid vertolken. Uniek element in de game is de integratie van online functionaliteit met de single-player spelervaring. Zo kan de wereld van een speler 'binnengedrongen' worden door menselijke tegenstanders, wiens doel het is de speler te vermoorden. Ook kan de speler hulp krijgen van een menselijke metgezel, om coöperatief een avontuur te beleven.