Namco Bandai brengt Demon's Souls op 25 juni uit in Europa | Gamer.nl

Voor de Total War-purist is het ketterij van de hoogste orde: geen historische setting, maar een volledig fictieve wereld waarin orks, vampiers en dwergen elkaar brullend de hersenpan inslaan. Dat is misschien jammer voor de geschiedenisliefhebber, maar Total War: Warhammer belooft meer spektakel dan ooit tevoren.

De game ligt vanaf 25 juni in de winkels en de speciale editie is exclusief voor Europa. Deze bevat een cd met daarop de soundtrack van de game, een artbook en een strategyguide.

Gisteren gingen er al geruchten over de uitgave van Demon's Souls in Europa, nadat er op de website van de Duitse leeftijdskeuringinstantie, Unterhaltung oftware Selbstkontrolle, kort te lezen viel dat de game gekeurd is voor Duitsland. Nu is het dus zeker dat de game komt.

Demon's Souls wordt bijna anderhalf jaar na de uitgave van de Japanse versie in Europa uitgebracht. Hoewel Sony de game uitgaf in Japan, besloot het bedrijf dat de game niet geschikt was voor de westerse markt. Eerder al nam uitgever Atlus het op zich om de game in Noord-Amerika uit te brengen. Dankzij Namco Bandai kunnen Europese spelers in juni dus ook rondlopen en zielen verzamelen in de vervloekte wereld van Boletaria.


Artikel als favoriet toevoegen
Deel dit artikel

Aanbevolen voor jou