Mensen die de eerste aanvulling voor The Sims 2, getiteld Studentenleven, reeds in huis hebben gehaald wisten al van het bestaan van The Sims 2: Nachtleven, waarvan op de achterkant van de Studentenleven-handleiding een illustratie te bewonderen was. Vandaag heeft Electronic Arts het spel ook middels een persbericht wereldkundig gemaakt en mogen we de eerste informatie over de aanvulling verwelkomen.

The Sims 2: Nachtleven laat je, zoals de naam lichtjes doet vermoeden, het nachtleven van je Sims ontdekken. Je kunt in je eentje op zoek gaan naar de liefde of met een stel vrienden een nachtelijke fuif organiseren. Net als in de Hot Date aanvulling voor de originele Sims, zal ook in Nachtleven het daten met andere personages centraal staan. Er is nu sprake van een 'chemie' tussen twee Sims, waarmee het lot van je liefdesleven bepaald wordt.

The Sims 2: Nachtleven bevat tevens 125 nieuwe objecten, waaronder een DJ set en een pokertafel. The Sims 2 heeft inmiddels al 4.5 miljoen keer de toonbank mogen passeren, dus we verwachten dat The Sims 2: Nachtleven ook een mooie toekomst te wachten staat. Je zult nog wel even geduld moeten hebben, want de aanvulling verschijnt 'pas' in de herfst van dit jaar.