Naam veranderen op Google Stadia is eenmalig gratis

Naam veranderen op Google Stadia is eenmalig gratis

Google heeft bekendgemaakt dat spelers hun naam eenmalig kosteloos mogen veranderen op Google Stadia.

Volgens Patrick Seybold van het Google Stadia-team kunnen spelers hun spelersnaam zo vaak als gewenst veranderen zolang de gekozen naam nog niet in gebruik is. Wat een naamsverandering gaat kosten heeft Google nog niet uit de doeken gedaan. Bovendien liet Seybold weten dat een naamsverandering niet exclusief is voor Stadia Pro-leden, maar ook geldt voor Stadia Base-leden.

Google Stadia wordt in november van dit jaar gelanceerd in veertien landen, waaronder Nederland en België. Lees hier meer over Google Stadia.

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!
test

Heet sinds 1989 Dice op internet,maar in de jaren 90 toch heel veel aan moeten passen. 6 email acounts verder en het lukt nog steeds gratis. Stadia 1 jaar geleden,leuk voor een 10e per maand de nieuwste games? Vorige maand,oh games kopen om te mogen Gamen? En nu?Begin er niet aan,als ik niet betaal ben ik al me games kwijt.

0
test

Belachelijk! Blizzard vraagt hier ook nog steeds een smak geld voor. Is misschien 10 seconden werk voor ze...

0

@TheDeeGee Het is waarschijnlijk meer een manier om mensen ervan te weerhouden non-stop hun naam aan te passen, bijvoorbeeld naar de naam van iemand anders waar ze de pik op hebben.

0

Aanbevolen voor jou