Naam 'Bulletstorm' vastgelegd door dochterbedrijf Epic Games | Gamer.nl

Voor de Total War-purist is het ketterij van de hoogste orde: geen historische setting, maar een volledig fictieve wereld waarin orks, vampiers en dwergen elkaar brullend de hersenpan inslaan. Dat is misschien jammer voor de geschiedenisliefhebber, maar Total War: Warhammer belooft meer spektakel dan ooit tevoren.

De aanvraag werd op 23 december ingediend en wacht tot op heden op goedkeuring. In de aanvraag staan geen details over het spel zelf vermeldt, maar wel valt te lezen dat het handelsmerk is voor "computersoftware voor gebruik met PC's, en voor gebruik met thuisconsoles voor gebruik met televisies, en voor gebruik met op arcade gebaseerde videogame consoles voor gebruik met televisies". Het voorgaande wijst naar alle waarschijnlijkheid op een release voor de PC, PlayStation 3 en Xbox 360.

Overeenkomst

In augustus 2008 bracht Epic Games een persbericht naar buiten waarin het aankondigde een overeenkomst gesloten te hebben met Electronic Arts om een nieuw intellectueel eigendom uit te geven. Deze nieuwe actiegame zou al in productie zijn bij People Can Fly, een Poolse studio die al sinds augustus 2007 onderdeel is van Epic Games. Of dit project het bovengenoemde Bulletstorm is, is onbekend.
Artikel als favoriet toevoegen
Deel dit artikel

Aanbevolen voor jou