Naakte dames in gratis downloadbare content The Saboteur | Gamer.nl

Voor de Total War-purist is het ketterij van de hoogste orde: geen historische setting, maar een volledig fictieve wereld waarin orks, vampiers en dwergen elkaar brullend de hersenpan inslaan. Dat is misschien jammer voor de geschiedenisliefhebber, maar Total War: Warhammer belooft meer spektakel dan ooit tevoren.

In het menu verschijnt een optie waarmee kan worden bepaald of de dames in de nachtclub naakt zijn of niet. Daarnaast voegt de downloadbare content een nieuwe VIP-ruimte onder de nachtclub The Belle de Nuit toe en vijf nieuwe plaatsen voor de speler om zich te verstoppen. Ook is er een minigame te spelen waarmee geld en een auto te winnen is.

De code is beschikbaar voor bezitters van de PS3- en Xbox 360-versie van The Saboteur. Bij de PC-versie is de content al automatisch beschikbaar.

Piraterij

EA gebruikt de downloadbare content als een antwoord op piraterij en het doorverkopen van games. Mensen die het spel tweedehands kopen en waarvan de code al gebruikt is, zullen voor dezelfde content moeten betalen. Dit zal op de Xbox 360 240 Microsoft-punten gaan kosten en ongeveer 3 euro op de PlayStation 3.


Artikel als favoriet toevoegen
Deel dit artikel

Aanbevolen voor jou