Na update voor Crackdown 2 kunnen replays worden opgeslagen | Gamer.nl

Voor de Total War-purist is het ketterij van de hoogste orde: geen historische setting, maar een volledig fictieve wereld waarin orks, vampiers en dwergen elkaar brullend de hersenpan inslaan. Dat is misschien jammer voor de geschiedenisliefhebber, maar Total War: Warhammer belooft meer spektakel dan ooit tevoren.

Met deze functie kunnen spelers hun acties terugkijken en opslaan. "De videoreplay-feature mag dan niet selecteerbaar zijn in Crackdown 2 op de dag van de release, maar dat betekent niet dat we er niet aan werken. We willen er wel genoeg tijd aan besteden." zegt uitvoerend producent Peter Connoly. Hij legt uit dat veel spelers in het eerste deel van Crackdown veel aparte, soms grappige dingen hebben gedaan waarvan velen niet wisten dat ze mogelijk waren. Het wordt mogelijk om de replays op te slaan en te delen met vrienden via Xbox Live.

De verwachting van de ontwikkelaar is dat er in Crackdown 2 nog veel meer stunts kunnen worden uitgehaald en daarom was een replayfunctie welkom. "Een replay-optie in een coöperatieve spelse ie voor vier spelers is niet eenvoudig te realiseren." vertelt Connoly. Daarom kan het nog even duren voordat de optie aan het spel wordt toegevoegd.

Agency

Crackdown 2 is een third-person shooter voor de Xbox 360 die zich afspeelt in een open wereld. De game komt in mei uit en is een direct vervolg op het originele Crackdown dat in februari 2007 verscheen. Spelers kruipen in de huid van een supersoldaat die mi ies uitvoert voor de politiemacht 'The Agency'. Kenmerkend aan het spel is dat de complete wereld vrij toegankelijk is en dat het hoofdpersonage niet alleen futuristische voertuigen kan gebruiken om zich door de stad te bewegen, maar ook tientallen meters hoog kan springen, auto's kan optillen en elk gebouw in de stad kan beklimmen.


Artikel als favoriet toevoegen
Deel dit artikel

Aanbevolen voor jou