In september van het vorige jaar gingen vele Sega-fans in Hilversum uit hun dak op het Sega Event 2K1. Volgens de organisatie was deze Sega-party zo geslaagd dat er besloten is om een vervolg te organiseren. Dit tweede Sega Event krijgt de naam Sega Event 2K2.1 mee, wat suggereert dat we er dit jaar nog wel eens een Sega Event zou kunnen komen.

Hoe dan ook, op het Sega Event 2K2.1 kunnen weer naar hartelust Sega games gespeeld worden, op welke console dan ook. Ook kun je weer naar behoeven je games ruilen, verkopen en uiteraard kun je ook games van anderen kopen.

De dagelijkse bezoekers van Sega.nl (inmiddels servicegames.nl) en de stamgasten van het Segaforum, zullen zich Sega Event 2k1 nog wel herinneren. De organisatie vond het evenement zeer geslaagd en besloot meteen verder te plannen voor een sequel. En de sequel kunnen we hier officieel aankondigen op zondag 7 april 2002. Net als in de voorgaande editie zullen wij weer op de proppen komen met enkele toernooien. De toernooien zijn van Virtua Striker 2 en Soul Calibur. Maar de organisatie is ditmaal net iets strakker dan de vorige keer. Op de officiele Sega Event 2K2.1 site kun je je inschrijven voor het evenement. Ook kun je er in de FAQ bekijken wat het nou allemaal precies in zal houden.

Klik hier om de officiele site eens met een bezoekje te vereren.