Mythic heft tijdslimiet trial Warhammer Online op | Gamer.nl

Voor de Total War-purist is het ketterij van de hoogste orde: geen historische setting, maar een volledig fictieve wereld waarin orks, vampiers en dwergen elkaar brullend de hersenpan inslaan. Dat is misschien jammer voor de geschiedenisliefhebber, maar Total War: Warhammer belooft meer spektakel dan ooit tevoren.

Hoewel de uitprobeerversie geen tijdslimiet meer bevat, zijn er nog wel enkele beperkingen. Zo kunnen spelers niet boven level 10 uitstijgen en kunnen alleen de eerste gebieden en kerkers bezocht worden. Het is wel mogelijk om alle 24 verschillende kla en uit te proberen en speler-tegen-speler gevechten te houden in verschillende scenario's. Het opgebouwde personage uit de probeerversie kan daarnaast overgedragen worden naar het volledige spel als een abonnement wordt afgesloten.

"Met de introductie van de oneindige probeerperiode [en de mogelijkheid om het spel te streamen], maken we het gemakkelijker dan ooit voor spelers om in Warhammer Online: Age of Reckoning te stappen", aldus Jeff Hickman, uitvoerend producent bij Mythic.


Artikel als favoriet toevoegen
Deel dit artikel

Aanbevolen voor jou