Myth of Empires-studio wil game terug op Steam krijgen via rechtszaak

Myth of Empires-studio wil game terug op Steam krijgen via rechtszaak

Angela Game, de ontwikkelaar van de Chinese strategiegame Myth of Empires, is een rechtszaak gestart om de game terug op Steam te krijgen.

De game moest van Steam af worden gehaald nadat Studio Wildcard en Snail Games claimden dat het spel gedeeltes van de broncode van Ark: Survival Evolved zou gebruiken. Een voormalige werknemer van Snail Games zou de broncode gestolen hebben.

Nu is Angela Game een rechtszaak tegen Snail Games en Studio Wildcard begonnen. Alle claims worden ontkend en het doel van de rechtszaak is het spel weer op Steam te krijgen.

Volgens Angela Game is het bewijsmateriaal - de broncode - incompleet en misleidend. Daarbij zou het verwijderen van Myth of Empires van Steam voor onherstelbare schade hebben gezorgd. Snail Games en Studio Wildcard blijven claimen dat het om diefstal gaat.

Myth of Empires blijft voor nu van Steam af, maar Angela Game blijft wel werken aan de game.

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!

Strategie game? Ik zie vooral voorbeelden van een survival game wanneer ik het probeer op te zoeken

0

ik probeer iets te posten maar krijg steeds de melding dat mijn post spam zou zijn? wat is dit voor onzin? kritiek op china is niet mogelijk?

0
test

@Dyro86 Hm. Even proberen: Taiwan number one!!

0

@Dyro86 De spam detect houd niet van leestekens zoals umlauts

0
test

@Dyro86 Spam detectie is echt flink kut op deze website, ik heb ook wel is dat mijn posts door compleet willekeurige woorden niet erdoorheen komen.

0
test

@poklaan Tip: vermijd accenten op letters, gedachtestreepjes etc. Het filter is helaas (voorlopig) zo streng omdat het eerder dit jaar totaal de spuigaten uit liep met spam.

0

Aanbevolen voor jou