Worthplaying heeft een mirror online gezet van de Vampire: Bloodlines trailer die eerder al via Gamespot's ingewikkelde downloadsysteem te bezichtigen was. Het filmpje geeft je met behoorlijk veel ingame beelden een aardige indruk van deze sfeervolle vampieren-RPG van Troika Games.

In Vampire: The Masquerade - Bloodlines, zoals het spel voluit heet, zal je je als vampier begeven door Los Angeles bij nacht en zal je continu je honger naar bloed moeten stillen. Doel is om tegelijkertijd niet door de mensen ontdekt te worden en de nodige quests, die samen een spannend verhaal vormen, tot een goed einde te brengen.

Vampire: Bloodlines wordt gespeeld vanuit eerste persoonsperspectief, al is third person ook een optie, en lijkt op het eerste gezicht misschien meer op een first person shooter dan een RPG. Dit is niet zo vreemd, want het spel heeft de geprezen Source Engine van Valve onder de motorkap. Toch kent het spel de diepgang die we van de RPG's van Troika gewend zijn, met uitgebreide karakterontwikkeling en veel NPC's waar je mee kunt babbelen. Download zeker de trailer (20 MB) eens die hier binnen te halen is.