Mysterieuze game Frog Fractions 2 eindelijk gevonden | Gamer.nl

Mysterieuze game Frog Fractions 2 eindelijk gevonden | Gamer.nl

Frog Fractions 2 is gevonden door een groep genaamd de Game Detectives. De game werd na een zoektocht van twee jaar gevonden.

De kickstarter-campagne voor Frog Fractions 2 startte in 2014. Maker Jim Crawford bevestigde hier dat de game niet ging verschijnen onder de naam Frog Fractions 2. Hij hintte dat de titel in een andere game verstopt zou zijn.

Na een lange zoektocht via een alternate reality game (ARG) ontving een lid van de Game Detectives een grote rode knop met hierbij te tekst "Launch FF2". Al snel hierna werd ontdekt dat Frog Fractions 2 te vinden is in de game Glittermitten Grove. Na de ontdekking werden codes opgestuurd naar donateurs op Kickstarter. De game is ook te koop voor 19,99 euro op Steam.

Er zijn twee manieren om Frog Fractions 2 te starten vanuit Glittermitten Grove. De makkelijke manier is om vuurwerk te gebruiken om in de grond te graven, waar spelers een deur vinden. Het is ook mogelijk een deur te vinden in de lucht, maar dit is iets moeilijker uit te voeren.

De eerste Frog Fractions werd in 2012 uitgebracht als browsergame. In eerste instantie lijkt het een onschuldige game met kikkers totdat de speler een manier ontdekt om allerlei bizarre mini-games te spelen.

Artikel als favoriet toevoegen
Deel dit artikel

Aanbevolen voor jou