Microsoft zal, in de aanloop naar de officiële onthulling van de opvolger van de Xbox op 12 mei, langzaam maar zeker nieuwe hints omtrent deze console vrijgeven. Centraal hierin staat de website OurColony, waar eerder al fragmenten van de nieuwe controller te zien waren. Vandaag is er ook een plaatje opgedoken van een rode auto, waarschijnlijk een carmodel zoals die voor een Xbox 2 spel gebruikt zal gaan worden. Gespeculeerd wordt dat dit plaatje afkomstig is uit Project Gotham Racing 3, maar hierover valt nog niets met zekerheid te zeggen.

De slimmeriken bij TeamXbox kwamen op het idee het plaatje in een HexEditor te openen, en ontdekten daar een tekst die iets meer informatie verschaft. In de HexEditor verscheen namelijk de volgende tekst:

C.a.r.R.e.n.d.e.r.3.6.0._M.a.g.a.z.i.n.e._.C.o.v.e.r._.r.e._.t.o.u.c.h.e.d.u.p. Hieruit valt in ieder geval af te leiden dat het een render van een auto is bedoeld voor de cover van een magazine. Tevens geeft het laatste deel aan dat het plaatje mogelijk ietwat geretoucheerd is. Het meest opvallende is echter de aanwezigheid van het getal 360. De meest waarschijnlijke naam voor de volgende Xbox zal namelijk Xbox 360 zijn, waar deze 360 op terug zou kunnen slaan. De auto op het plaatje is echter een Ferrari 360 Modena, wat eveneens de aanwezigheid van het getal 360 verklaart. Maar zal men geheel bij toeval deze auto gekozen hebben?