Mysterie rondom nieuwe deur in Demon's Souls-remake opgelost

Mysterie rondom nieuwe deur in Demon's Souls-remake opgelost

Het is inmiddels duidelijk wat er achter de mysterieuze nieuwe deur in de Demon's Souls-remake zit.

Eerder deze week ontdekten spelers een mysterieuze deur in de remake van Bluepoint die niet in de oorspronkelijke game zat. Men wist ook niet hoe de deur openging.

Speedrunner Distortion2 heeft het geheim inmiddels opgelost. In eerste instantie probeerde hij via een glitch langs de deur te geraken, maar de kamer achter de deur bevat collision detection, waardoor dit niet mogelijk was. Uiteindelijk verzamelde hij veel moeilijk verkrijgbare Ceramic Coins, die hij bij Sparkly the Crow inwisselde voor een roestige sleutel.

Met de sleutel kon de deur worden geopend. Achter de deur is armor gebaseerd op eindbaas Penetrator te vinden. Deze set is nieuw in de game en zat dus niet in de oorspronkelijke versie. In deze clip is te zien hoe Distortion2 de deur opent.

Demon's Souls is nu verkrijgbaar voor PlayStation 5.

Watch on YouTube
Playstation 5

Playstation 5 kopen?

Kopen voor Playstation 5

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!
test

Best cool dat zoiets eerst ontdekt word en dat men geen idee heeft wat het is. Heb de games nooit gedaan, zit er verder geen beschrijving bij die Key die hij heeft gekocht? Of is tie de key nu ook kwijt nu hij em gebruikt heeft?

0
test

@HunterSeeker een van de kenmerken van de soulsborne games is dat je niet aan je handje wordt gehouden. Veel dingen moet je zelf gewoon uitvinden. Zo werden nog niet zo lang geleden nog nieuwe bosses ontdekt in bloodborne. Meerdere jaren na de release.

0
test

@darkmanwls Nieuwe bosses in Bloodborne? Volgens mij waren dat modders die dat ontdekt hadden, dus die zaten niet in de game zelf meer.

0
test

een soort krachtveld = collision detection beschermende kleding = een armor set nou ben ik vrij authi maar ik moest echt keihard lachen om "een soort krachtveld", alsof de ps5 magischerwijs een krachtveld genereert in de game... gewoon een bounding box waar je niet doorheen komt, we zijn toch nerds of niet?

0
test

@ali3n8tor Lol, dat van dat krachtveld begreep ik echt even verkeerd, ik dacht dat het gameplaytechnisch was. Ik begrijp natuurlijk dat er geen écht krachtveld door de game wordt gegenereerd, haha. Beetje brainfart-achtig foutje, aangepast!

0
test

@MichelMusters Geeft niets! tenminste weer even een glimlach gehad vandaag!

0

Aanbevolen voor jou